Det är inte sant alltså!

Redan i torsdags spökade kroppen. Kände hur nånting var påväg, och visst var det. Nu ligger jag däckad, förkyld igen. Hemma från skolan idag, men imorgon måste jag pallra mig dit. Jag vill träna! Nu lägger jag från och med imorgon, fokus på maten istället. Kanske orkar jag någon promenad. Måste fixa vikarie till mitt onsdagspass, vill inte riskera något.

Ojojoj!

Jag kommer inte in i det här med bloggandet igen. Händer så himla mycket annat, och jag har noll fokus på kosten. Ska samla mig och komma tillbaka med bra kost på måndag. Veckan har haft fullspäckat schema, bl.a. indoor walking och så utbildning i HLR.
Nu kom jag precis hem efter en supertrevlig afterwork kväll med alla kollegorna på simhallen. Jättegod mat och trevligt sällskap.

Dröm!

Tänk vilken dröm, att få jobba med hälsa och träning. I kombination med inredning, produktframtagning och så en massa fotografering på det. Lycka! Jag skulle vilja ha dubbelt så långa dagar nu. Tiden räcker inte till, till skola och alla "intressen". Är precis i uppstarten av ett UF-företag som projektarbete också. Full upp alltså ! Jag älskar det:)

Fotopromenad

Igår fick jag chansen att låna ett porträttobjektiv till min kamera. Så idag var jag tvungen att ta bussen in till stan och träffa en gammal klasskompis som ställde upp som "modell". Vi var ute och gick och fotade i nästan två timmar. Och det var riktigt kallt. Endast några få plusgrader. Jag hade på mig tre tröjor+vinterjacka.

Super lördag!

Spenderade gårdagskvällen med fyra flickor från klassen. Hade super mysigt! Sen sov jag hos farmor. För idag hoppade jag in och vikarierade på ett iw-pass. 9.00 var det dags. Gick jättebra, även fast min röst spökar lite. Försvinner till och från, men som tur var så stannade den kvar under passet.
Påväg från gymmet så stannade jag på affärn och köpte jordgubbar, juice, färskost och nybakatbröd. Cyklade vidare till farmor och åt en riktig lyxfrukost!

Härlig känsla!

I onsdags stod jag där på instruktörswalkern på podiet. Passet var FULLT, för första gången sen vi drog igång! Åh det var så roligt! Allting gick jättebra, fick massor med beröm efteråt, då blir man extra glad! På lördag ska jag hoppa in och vikariera på morgonpasset, annars skulle det varit min lediga lördag. Men nu blir det jobb två lördagar efter varann istället =)

Hard work!

I söndags tränade jag indoor walking, igår gym+indoor walking och idag indoor walking. Sen hämtade jag ut MINA instruktörskläder :D Pga min sjukdom, blev ju min "premiär" uppskjuten. Men imorgon 19.00 smäller det. Jag är nervööös. Imorgon står jag där som instruktör=)

Har haft och har fortfarande en hel del skolarbeten att ta igen, efter min långa sjukperiod. Därför kommer bloggen inte få massor med uppdateringar nu i början :)


Fail!

Imorgon kör jag!!!

RSS 2.0