Augusti!

Imorgon är det augusti, nu ska jag lägga mer energi på min resa igen. I fredags jobbade jag äntligen mitt sista pass. Nu är jag L E D I G ! ! ! Känns underbart härligt!
Under augustimånad kommer jag vara med i Malins utmaning. Som innebär att samla på sig så många kilometrar som möjligt. Så nu blir det massa promenader och cykelturer.
Ska skärpa mig med maten också.
Skulle väldigt gärna väga mig imorgon, för att få koll på hur läget ligger. Men vågen visar 71kg, varje gång jag ställer mig på den. Hade inte tackat nej till det, men finns inte en chans i världen att det stämmer. Provat att byta batterier också, men det verkar inte hjälpa. Så tillsvidare kör jag på utan att väga mig.

Brist på..

motivation och dator. Jag ska vara ärlig! Jag har inte kommit igång än heller, och nu är min dator på verkstaden igen. Så tillsvidare får ni ha en trevlig sommar!

Vad håller jag på med ?!

Just nu tror jag att jag har brutit alla mina bra vanor jag hade fått. Jag rör inte på mig speciellt mycket och har ätit precis vad jag vill. Jag ska inte skylla på något annat än mig själv, men det har inte alls blivit som jag hade tänkt mig i sommar. Tänkte att jag med mitt "deltidssommarjobb" skulle hinna med massa träning varje dag. Eftersom att jag bara jobbar 4timmar om dagen, och dessutom har turen att vara ledig var tredje dag. Men inte alls har det blivit så. Tiden har bara försvunnit.
Det finns ingen inspiration till att ta en promenad längre, det har blivit så enformigt och jag är less! Saknar mitt gymkort hur mycket som helst, och skulle nästan kunna göra vad som helst för ett härligt fartfyllt zumbapass med Petra. Eller ta ut lite aggressioner på ett combatpass.
Jag ska komma på banan igen, jag klarar det här! Imorgon är det fullfokus igen, har fått ca. 3timmars sömn inatt och vet redan att det kommer bli kaos idag. Men imorgon, då är det MIN DAG!

Less

Jag är så less på att jobba nu. Har ett väldigt enformigt jobb, och nu såhär på slutet av jordgubbs säsongen så är inte efterfrågan speciellt stor. Vilket resulterar i att vi mest sitter och gör ingenting största delen av våra pass. Nu har jag tre timmars pass imorgon, och sen en ledig dag. Sen hoppas jag att nästa vecka går ruskigt fort. Jag längtar efter lite sommarlov!

Invägning 19. 15 juli

Resultat : + 1,1 kg

Resultat totalt: -18,6 kg

Kvar till delmål 4: 3,4 kg

Kvar till mål: 18,4 kg

Ett inte alls så oväntat plus. Snarare en liten chock att det inte var större. Nu satsar jag på att vara under 80kg den 20 augusti. 3,4kg!

Halvt på banan igen.

Två crisp med ost och skinka, och en liten skål med yoghurt toppad med min egna müsli och frysta hallon. Sen var jag redo för en promenad. Tung i huvudet och täppt i näsan, blev det ialalfall en rask promenad på 25 minuter. Sen körde jag några plankor ute på gräset.
Skippade brödet till lunchen och åt en hamburgare med sallad istället.
Att jag har fikat lite idag, på ett kalas. Känns inte så farligt, nu är jag iallafall på banan. Ska publicera en invägning från idag också.

Müsli och bär

Idag på affären gjorde jag min egen müsliblandning. En massa olika frön, gryn och puffar. Och som pricken över i:et. Kokosflingor och torkad ananas.

Sen köpte jag lite frysta hallon också.

Ser fram emot morgondagens frukost.


Vågen

Just nu har jag ingen aning om vad vågen står på, ett plus kan jag tro. För det har varit urusla veckor. Funderar lite över hur jag ska lägga upp mina mål, och det skulle vara väldigt härligt att väga under 80kg, den 20 augusti när utbildningen är.

15 minuter

Trots att mitt huvudspränger, och bihålorna likaså. Så hoppade jag upp på cykeln, 15minuters runda blev det. I ganska så hög fart. Och det var väldigt mycket vackrare ute än vad bilden visar, mycket ljusare och härligare.

Jag ska INTE, jag kan!

Har haft några veckor nu, där jag haft noll ispiration. Ätit allt och lite till, inte rört på mig alls. Tidigare hade jag nog bara gett upp, låtit det falla undan. Men nu tänker jag på det varje dag. Ett stort steg framåt. Påminner mig själv om att det är så surt att veta att man varit där nere på nästan 80blankt och sedan sitta ett år senare med 20kg mer och tänka tillbaka på det. Jag ska aldrig mer tillbaka till 100!
Jag har suttit och läst lite bloggar nu, och det som kanske gav mig mest inspiration just idag. Är familjen annorlunda mamman, Madeleine Ilmrud. Hon har gått ner en hel del i vikt, och tappat massor i mått.
Här kan ni se bilder:
http://minbebis.com/blogg/barbamamman/varfor-du-vill-ha-en-pt/

Minisemester

Har varit frånvarande de senaste dagarna. Har jobbat och varit på mini semester. Maten är kaos och träningen lika så. Varken inspirationen eller motivationen finns i huvudet just nu.

RSS 2.0