Tröstshoppa?

I fredag blev det lite, eller ja ganska dyr shopping. Fick möjlighet att sälja min telefon. Samlade krafter och efter läkarbesöket blev det telefonshopping. Samsung Galaxy s II, och jag älskar den. Har jag iallafall något att syssa med när jag sitter och hostar.

News

Läkarbesöket gick bra, eller ja, bra och bra. Sänkan var minimalt förhöjd, så inget pencilin, än iallafall. Sen fick jag sitta där en stund och andas in astamedicin i en slags "apparat". Sen fick jag astmamedicin på recept också, bara för att kunna vidga luftrören lite när hostan är som värst, och jag har svårt att få luft. Men han poängterade också att jag inte hade astma. Men har jag otur så sitter den här hemska hostan i i TRE VECKOR!!! Hur ska jag överleva?! Tre veckor utan träning?

Farbror doktorn..

Nu har jag bokat tid hos läkaren, så det första jag gör imorgon är att ta bussen till stan. Hoppas verkligen att han har någon mirakelhostmedicin, och att det inte är något annat än en envis hosta.

Tips?

Jag efterlyser tips. Är det någon som har ett bra tips på något som lindrar hosta?

Satsar!

Vi har stora planer på jobbet nu, och det är så suuuurt att inte kunna vara där och träna och hålla i pass! Förhoppningsvis får jag mer än 1-2pass i veckan sen när jag blir frisk. Men innan jag är frisk, så är det noll träning.

Ny design!

Samlade ihop lite energi, och fixade ihop en ny design mellan hostattackerna idag. Kan man inte träna och åka till skolan får man hitta på andra saker.

Ingen inspiration

Det finns ingen inspiration till att blogga nu när jag är sjuk. Kan inte träna, maten blir dålig och jag är allmänt seg. Jag vill bara bli frisk nu! Äta bra, träna, hålla i pass!

Frisk och sjuk...

Enformiga rubriker. Men det händer inte så mycket mer just nu. Har massor som måste göras, missat över en vecka i skolan, och plugga in iwpassen skulle behövas. Igår kände jag mig bra, så for och körde ett IWpass tillsammans med en annan instruktör och ett gäng till. Kändes super då, och det är så roligt. Kände inte av förkylningen alls förens sen på kvällen. Hosta,hosta,hosta. Känns som att jag har hostat sönder både lungor och hals nu. Så tyvärr, har jag tagit beslutet att inte hålla i mitt pass på onsdag. Jag måste bli helt frisk. Så nu sitter jag och försöker fixa en vikare. Och så håller jag tummarna att jag är frisk på lördag, när mitt andra pass är=)

Tradera

DIDRIKSONS Julia 3-in1 stl. 42
Rensat lite, och på tradera finns nu bland annat min älskade vinterjacka. Som är som ett tält på mig nu.
Kolla in mina annonser http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2097991

Ljuset

Börjar se ljuset i tunneln nu. Äntligen lite piggare. Helgen blir lugn, ska bli helt frisk. Ikväll blir det lite lyxmiddag i form av oxfilé. Och så ska jag lyssna igenom mina IWpass nu när jag inte kunnat träna. Förhoppningsvis är jag frisk  nog för att träna på måndag, och kan köra igenom mitt 45minuters pass när salen är ledig.

Hälsokortet!

Här kommer lite info om vårat Hälsokort. Det är ett gruppträningskort, som precis börjat säljas. Gäller på alla Piteås simhallar. Olika former av gruppträning. Utöver de som syns på bilden så finns det också b.la. kettlebell, yoga och bodymind. När bassängen är fixad i oktober.  Så ingår även olika former av vattengympa. För att läsa mer om hälsokortet kika in på nån av följande sidor:
http://www.facebook.com/pitesimhallar
http://www.pitea.se/bad
och här finner du höstens schema
Bor du i närheten av Piteå och vill prova på, hör av dig till mig via en kommentar. Så får du en fribiljett, till ett pass!

45an

Mitt 45minuterspass är nu färdigt, och jag är färdig i huvudet jag också. Min förkylning vill inte ge sig!

Musikmusikmusik

Börjar känna mig väldigt nervös inför nästa vecka nu. Tänk, på onsdag står jag där som instruktör! Och jag är inte frisk än, kan inte träna igenom passet. Så lyssnar på musiken och läser positionerna.
Nu sitter jag och försöker få ihop ett 45minuters pass också. Eftersom att lördagspasset, som jag kommer hålla i udda veckor, är 45minuter. Så måste plugga in ett helt pass till, på bara en vecka. Men det fixar jag!

Sjuk?

Gick inte att lura kroppen igår. Fick ta bussen hem efter första lektionen. Låg och vilade hela dagen och samlade kraft för att orka med instruktörsmötet. Jätte trevligt och god mat! På måndag den 12e september drar vi igång, mer om det i ett eget inlägg sen.

Varit hemma från  skolan idag också, nu ska jag snart hoppa på bussen och åka på ett möte, på en eventuell praktikplats. Spännande!  Sen ska jag in på Intersport och prova ut instruktörskläderna.

Hej så länge!

Frisk?

Varit sängliggande hela helgen, hemma från skolan igår. Men nu försöker jag övertala kroppen att jag är FRISK. På skolan är jag, om än annat än pigg. Efter skolan ska jag fördriva tiden en stund, hälsa på farmor och sen åka på möte och middag med alla instruktörer. Trevligt!

Vad gör ni idag?

Dunderdunder

Fick åka hem tidigare från skolan idag, en dunderförkylning växte fram under dagen. Och nu ligger jag nedbäddad. Plussa på en dunderdunder träningsvärk i låren. Så har du mig just nu. Stapplar fram, och trappor är livsfarliga just nu. Pga förkylningen så har jag valt att avstå från morgondagens Indoor walking som var planerad med de andra instruktörerna. Istället blir det en vilohelg, och hålla tummarna för att jag är pigg och kry på måndag.

Kortis

Samanfattar mig dag med några ord.
Skola
Stressa hem
Slänga i sig mat
Stressa till gymmet
Köra igenom mitt indoor walking pass
Springa ner i källaren
Utbildning i gymstick
Nu ligger jag halvt död i sängen, imorgon ska jag ha en vilodag. Och kanske baka en blåbärspaj, för sist jag skrev om den. Så blev det aldrig.

RSS 2.0