Fullt ös!

Jag hinner inte med bloggen... hur mycket jag än vill så finns inte tiden. Jag går skola två dagar i veckan, är ute på praktik tre dagar i veckan. Jobbar onsdag kväll och lördagmorgon som instruktör. Har massa med skolarbeten. Och driver dessutom ett företag, är i uppstarten och all min lediga tid går till att gjuta ljusstakarna och allt annat som har med företaget att göra. Nu har jag dessutom en affärsplan som måste skrivas och skickas in innan den 30november. Fullt upp alltså! Ska försöka blogga så fort jag får en liten lucka. Idag är faktiskt första dagen på väldigt länge som jag har startat datorn.
Hoppas ni har det bra!

Utmaning

1. INGET GODIS
2. INGA CHIPS/OSTBÅGAR
3. INGEN GLASS
4. INGEN LÄSK
5. INGEN SKRÄPMAT

Jag är med i Josefins utmaning!


YES!

Nu är jag på banan. Frukost och lunch avklarat. Handlat hem skinka, ägg, hårdbröd, keso, kesella och frukt. Dagens träning är 1h 20minuter Badminton/Fotboll, på idrotten. Nu ska jag äta dagens middag, köttfärssås med spagetti och sallad. Sen ska jag ut i garaget och jobba med mitt företag.


Motivation!

Har ihelgen andats fjälluft och förkylningen är BORTA! Äntligen! Samlat på mig motivation och inspiration. Jag har nollkoll på vad vågen står på nu, men ett rejält plus. Men nu tar jag tag i det igen, jag är redo att ta mig an utmaningen igen. Och nu är utmaningen många gånger större. Ska lyckas kombinera skolan, praktik, jobb, driva mitt företag och så min egen träning+kosten som pricken över iet. Jag har det jag gör i några veckor framåt.
Jag längtar efter att se massa minus, nu är jag tillbaka på bloggen! Peppkramar åt er!

RSS 2.0