Ingen bra dag idag.

Idag har det inte varit någon bra dag. Varit borta nästan hela dagen, fikade ananaspaj mitt på dagen. Och det blev min lunch. Sen middagen skulle bli pasta och köttfärsås, när jag hade värmt den så smakade det urk. Så jag stekte mig en hamburgare. Nu har jag ätit lite godis och chips. URK!!! Vad håller jag på med??

Vår Ruset 2011



Målgången!



Ja, igår gick ju som sagt Vår Ruset av stapeln för min del. Och jäklar vad kul det var. Pressade mig själv och sprang nästan hela loppet. Gick raskt några kortare sträckor. Tiden blev 37.20!!! och jag som satsade på under 50minuter. Sista kilometern ösregnade det, så vi fick äta våran matsäck inne i en korridor. Lite synd. Kuriren var på plats med ett tält, där fick man ta kort, och sen välja mellan fyra olika texter. Ni ser min löpsedel på bilden ovan.


I did it!

Nu kryper jag ner i sängen efter en trevlig kväll. Vår ruset är avklarat! 6månader och 1 dag efter starten av min viktresa. Imorgon eftermiddag bjuder jag på bilder och mer text. Tills dess kör vi en liten tävling. Gissa min tid på vår ruset. Den som är närmast med sin gissning vinner ett litet pris av något slag.

Min morgon med ett ord- KAOS

Tog cykeln till bussen idag. Väl framme vid E4an så var det jättelång bilkö. Lyckades ta mig över tillslut. Ena körfältet var avstängdt pågrund av vägarbete. Därför hade man satt upp rödljus och körde kolonn. Jag satt och väntade och väntade på bussen. När det väl kom ett led med fordon norrifrån, så kom ingen buss. Inte i nästa klunga heller. Hann få lite panik, då jag hade prov imorse. Tillslut kom iallafall bussen. Provet är avklarat och nu har jag sommarlov. Börjar jobba någon gång under nästa vecka.

Nu ska jag åka ut till E4an och hämta min cykel. Glömde totalt bort den när jag kom hem igen. Så ska cykla hem den nu istället.

Beställt

Topp - RosaTopp - Stark korallShorts - Korall

Fastnade för de här träningslinnena första gången jag såg dom, när jag var in på stan och provade fanns det bara kvar i svart och neongul. Nu kikade jag in på Hms hemsida och de var på rea, då blev det två stycken. Och ett par shorts.

Invägning 14. 30 maj.

Resultat : - 1,3 kg

Resultat totalt: -18kg

Kvar till lovmålet 9 juni: 2kg

Kvar till delmål 3: KLART!

Kvar till delmål 4: 4kg

Kvar till mål: 19 kg

Så jäkla glad! 18kg har försvunnit från min kropp, 0,5kg till så är jag halvvägs. Har två kilo kvar till den 9 juni. Ska bli spännande att se om jag klarar det. En och en halv vecka.


Nytt i garderoben!



Blommig top och beiga chinos.

Korall/cerise top och jeansshorts.



Turkost baslinne och vitt linne med spets i ryggen.



Nöjd med mina inköp. Hade en kupong på lindex också så för varje 300kr fick jag 100kr i rabatt. Tre par trosor fick också följa med. Jag fick gå ner i storlek på allt, chinosen hittade jag på rea. Fanns endast ett par och det var i storlek 40. Trodde inte jag skulle få på dom, men det gjorde jag. Tog storlek 42 på jeansshortsen, men dom var alldeles förstora, så fick hämta ett par i storlek 40!! Som satt perfekt. Jeansshorts och byxor i stl. 40. Det var längesen.


Mätt

Nu är jag mätt. Efter en god kycklingsallad. Morsdag är det och jag har faktiskt ätit tårta och fikat bulla idag. En 33cl burk coca cola har jag också druckit. Snart väntar en 4,2km promenad, sista träningen innan vårruset.

Igår stod jag som sagt på loppis. För pengarna jag fick in hade jag bestämt mig för att uppgradera lite i min garderob. Bara några få plagg som passar och resten är stora som hus.

En dag off.

Imorgon kan jag inte garantera några inlägg. Åker tidigt på morgonen för att stå och sälja på loppis hela dagen. Sen får vi främmande vid kl. 17.

Ni får ha en trevlig lördag!

Vår Ruset 2011




På måndag går som sagt Vår Ruset av stapeln i Luleå. Jag kommer vara på plats och utmana mig själv. Jag har sprungit väldigt lite, och det jag har sprungit är korta sträckor. Jag har därför satt som mål att få en tid under 50minuter. Men förhoppningsvis pressar jag mig själv till en mycket bättre tid.

Ni som varit med i vårruset, vad fick ni för någon tid? Hur tog ni er runt? Gång, löpning, jogg?

Och tillsist,
Är det någon läsare som ska vara med i Luleå på måndag?


Kanot


Vi hade en specialinlagd idrottslektion idag. Förra veckan var det jättedåligt väder, så våran kanottimme blev inställd. Istället fick vi en timme kanot idag. Det känns i armarna nu, men kul var det =)


Laxmiddag.

Precis ätit en supergod middag. Lax med isbergssallad, gurka och ananas. Till det hade vi en chili/mangosås som var suuuper stark. Vitlöksbröd lyxade jag med såhär på en fredag också. Den här fredagen innebär nästan sommarlov, jag måste bara till skolan en sväng på måndag för att tömma skåpet och göra en muntlig uppgift.

Möblering

Möblerat om fram och tillbaka. Sen fastnade jag i soffan med datorn i famnen. Läst flera hundra inlägg som jag missat när jag varit utan dator. Nu tar jag en kvällspromenad!

Efterlysning



Jag förlorade precis en budgivning på en sån här klänning. Jag verkligen älskar den och nu undrar jag är det någon av ni läsare som sitter och håller på en ? Eller kanske har ni någon kompis som inte ska ha kvar sin?

Den kommer från bikbok, och såldes i höstas.


På måndag gäller det!



På måndag är det min tur att vara med i Vår Ruset 2011!

Nu när jag fick hem nummerlappen och informationen i brevlådan, blev det så verkligt. För ett halvår sen tror jag inte att jag hade orkat, men nu 6 månader senare. 16,7kg lättare så känns det som en grym utmaning!

Att jag har min kusin bredvid mig på startlinjen gör det hela ännu roligare. Jag längtar!


Äntligen!

Mina kära läsare. Nu är jag tillbaka på heltid. Datorn är hemma igen och det känns så skönt att få sätta fingrarna på tangentbordet igen. Precis ätit en kycklingsallad till middag. Sålde nyss iväg min tvmöbel via blocket, och en halvtimme senare for jag och köpte en byrå via blocket. Nu ska jag ställa i ordning allt och sen blir det långpromenad!

Biggest loser UK

Första avsnittet på en ny säsong av biggest loser. Nu på kanal 5. Jag ska följa dom, ska ni?

Sten och trä.

Idag har jag varit ledig från skolan. Spenderat nästan hela dagen utomhus. Burit sten och plankor fram och tillbaka. Slipat utemöbler, som imorgon ska bli vita. 18.30 ska jag på zumba, innan dess ska jag äta en sallad med pasta och skinka. Och kanske en liten promenad också. Är ledig imorgon också :)

Ansökan!

Idag har jag skickat in en ansökan. Pirrigt! Mer än att det handlar om träning säger jag inte nu.

Aj och fy!

Senaste veckorna har mitt vänstra ben spökat på promenaderna. Det värker just nu mest i höften..misstankarna är att benet är lite längre än det andra. Gav mig ut på en promenad iaf blev bara 30minuter. Fy! Med dom når jag inte mitt mål.

Herr T!

Idag var sista gratis gymträningen innan sommaren. Effektiv var jag under timmen på gymmet. Crosstrainer, rodd, armar,mage, axlar, ben och lite löpning. Imorgon kommer jag få besök av herr träningsvärk. Har planerat in en promenad och massor med styrka hemma imorgon. Med fokus på armar och mage. Nu vill jag veta. Vilken armövning tycker ni hjälper bäst för att få bort gãddhänget? Tycker jag gör allt, men cm försvinner inte.

Invägning 13. 23 maj.

Resultat : - 1,2 kg

Resultat totalt: -16,7kg

Kvar till lovmålet 9 juni: 3,3kg

Kvar till delmål 3: 0,3kg

Kvar till mål: 20,3kg

Wiho! Nu satsar jag för 3,3kg till den 9juni!


Dött

Har varit lite tyst här nu. Händerna har fått stryk av två veckor med enbart touchmobilen och ingen dator. Förhoppningsvis är datorn tillbaka i början på veckan nu. Det har iallafall gått bra med både mat och träning. Kom nyss in efter 45minuters promenad. Imorgon ska jag väga mig, ska bli spännande är ju fortfarande 4,5kg kvar till mitt sommarlovs delmål den 9juni. Imorgon är det också bara en vecka till vårruset, pirrigt!

Promenad och zumba!

Kom precis hek efter en promenad på 50minuter. Lite vila nu innan det blir middag. Sen åker jag på zumba, från och med idag har dom förlängt passet med 15minuter. Så jag har 60minuter zumba att se framemot :)

inget regn :)

Lyckades pricka in min långpromenad precis i ett uppehåll. Skönt! Nu äter jag Rabarberyoghurt och en banan. Längtar till morgondagens zumba!

Invägning 12. 16 maj.

Resultat : +/- 0 kg

Resultat totalt: -15,5kg

Kvar till delmål 3: 1,5kg

Kvar till mål: 21,5kg

Inga kommentarer. Nu kör jag!

Enkelt!

Det här är sjukt enkelt egentligen. Jag vet vad och hur jag ska göra för att tappa kilon. Men ändå så har jag mina dagar då jag bara skiter i det.
Trots att regnet öste ner så snörade jag på mig skorna och gick en promenad i 50minuter. SKÖNT!
Nu har jag haft pepptalk, går som sagt in i en period med högre växel nu. Vägning varje vecka, dra ner på kolhydrater. Totalförbud mot godis, snacks, glass och läsk, samt fika.
Jag vet att jag kommer klara det här, jag är så säker! Jag är säker på att ni där ute också kommer nå era mål. Förr eller senare. Allas våra resor är unika! Det är du också!
Det här är sjukt enkelt egentligen. Jag vet vad och hur jag ska göra för att tappa kilon. Men ändå så har jag mina dagar då jag bara skiter i det.
Trots att regnet öste ner så snörade jag på mig skorna och gick en promenad i 50minuter. SKÖNT!
Nu har jag haft pepptalk, går som sagt in i en period med högre växel nu. Vägning varje vecka, dra ner på kolhydrater. Totalförbud mot godis, snacks, glass och läsk, samt fika.
Jag vet att jag kommer klara det här, jag är så säker! Jag är säker på att ni där ute också kommer nå era mål. Förr eller senare. Allas våra resor är unika! Det är du också!

9 juni

Förväntar mig inget annat än ett plus imorgon. Men för att komma på banan igen så sätter jag upp ett mål. Den 9juni ska jag ha gått ner totalt 20kg. Vilket idagsläget, innebär att jag ska gå ner 4,5kg för att nå det. Nu lägger jag i en högre växel!

viktigare än jag trott!

Jag saknar att blogga, saknar kontakten med er ! Jag har insett hur mycket bloggen och ni betyder för mig. Jag är utan inspiration, motivation och tips. Försöker läsa lite bloggar i mobilen, men det blir inte alls lika många som i vanliga fall. Mitt tålamod är lågt så att orka skriva en kommentar via mobilen gör jag inte ofta. För att göra bloggen lite levande tänkte jag höra om det är någon som vill gästblogga? Skriva ett inlägg om precis vad du vill som har tema träning, kost, hälsa, vikt eller motivation.

back!

Blir korta mobilinlägg nu.60 minuter Body combat blev det idag. Skönt att vara tillbaka efter några veckors uppehåll.

soljogg

En underbar dag. Löpning/jogging/gång ute i det vackra vädret.3.14km på 27minuter. Fått klart med jobb hela sommaren också!

Datorproblem...

Musplattan på min älskade bärbaradator, har gått sönder. Nu tömmer jag datorn på det sista och imorgon åker jag med den till farbror datordoktor. Har därför inte haft datortillgång senaste dagarna, och kommer inte heller ha speciellt mycket tillgång närmsta dagarna heller.

Jag fortsätter dock min resa, bara med lite mindre inlägg under en liten period.

Ska försöka hinna skriva lite inlägg mellan lektionerna på skolan. Hoppas ni har det bra allihopa! Nu vet ni var jag är. Hoppas det går fort, så jag får skriva en massa inlägg på bloggen igen. För den har blivit en del av mig.


Jag gjorde det!



Jag tog mig ut på en promenad/joggingrunda.
Sträcka:3,2km
Tid: 31:00

Kände mig seg i kroppen, så speciellt mycket jogging blev det inte. Måste boka tid  hos läkaren och få ut mina pollenmediciner.

Jag måste bara få lägga till, att jag nog bor på en av de mysigaste platserna. Havet strax nedanför huset, skogen på andra sidan. Sällan ett billjud, bara fågelkvitter. Det finns såklart nackdelar med det också, att jag har 2mil till gymmet.


Var finns träningen ?

Träningen lyser med sin frånvaro, hinner inte åka in på gymstick idag. Ska putsa äta, putsa två fönster och sen SKA jag ut på en promenad. Vare sig jag vill eller inte.

Bra dag.

Har haft en toppen dag vad det gäller maten idag. Ingen träning har det blivit. Funderar på att gå på ett gymstick pass imorgon.


Nu är jag anmäld..



Nu har jag anmält mig till vårruset, den 30maj ska jag kämpa mig igenom det. Det är ännu inte klart om jag får med mig någon, men eftersom att jag pratat om det här så länge så åker jag själv annars.

Känns väldigt pirrigt.


Mått 3 maj



Idag blev det en latmask. Orkar inte skriva in alla mått i bloggen. Så ni får en printscreen från mitt dokument.


Alltid på fel ställe.

Finns det att köpa måttband med inbyggt chip? Mitt är spårlöst borta. Letat överallt.


Trappor.

Igår blev träningen flyttning. Hjälpte en av mammas kompisar att flytta. Så sprang upp och ner i trappor i nästan två timmar. Idag hade jag planerat in ett combatpass. Men är inte alls på träningshumör. Nu regnar det ute också, så ingen promenad lär jag ta mig ut på heller.

Biggest loser Sverige?



Är der någon som vet om det kommer att komma en till säsong av Biggest loser Sverige??
När isåfall?


Nu hjälper jag till!

Igår fick jag en förfrågan om jag kunde vara lite coach till min kusin. Ge henne tips, peppa och dela tankar. Självklart sa jag att jag kunde det. Nu sitter jag och skriver ihop en massa nyttosaker som vi ska prata om ikväll. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med det här i framtiden! Det är så himla kul att inspirera andra och hjälpa till.

Snart halvvägs!

Tre kilo till, då har jag gått ner 18,5kg, och jag är halvvägs på min viktresa! =)


Tankar om mina mål.

Fått en hel del reaktioner av folk runtomkring mig som tycker att jag verkligen inte får gå ner till 65kg. Att hela jag försvinner.

Den dagen jag skulle väga 65kg, skulle mitt bmi ligga på 24,5. Gränsen mellan normalvikt och övervikt bryts mellan 25-26. Jag vill så gärna vara normalviktig och därför har jag satt 65kg som ett mål.

Igår satt jag även och funderade på ett "måldatum". Ett datum då jag ska ha nått mitt mål. Det känns inte som något måste. Men nästa år, den 15 januari fyller jag 18år. Att få fira sin 18årsdag som normalviktig skulle kännas jättestort! Jag räknade litegrann och för att nå mitt mål till den 15 januari måste jag gå ner i snitt 0,63kg/vecka. Det är 37 veckor tills dess. Vilket jag tycker känns väldigt rimligt!


Nu efterlyser jag era åsikter. Vad tycker ni om mina mål? Jag skulle gärna vilja höra era tankar.

Invägning 11. 2 maj

Resultat : -1,8kg

Resultat totalt: -15,5kg

Kvar till delmål 3: 1,5kg

Kvar till mål: 21,5kg

Jag fortsätter överaska mig själv! Att det skulle vara ett så stort minus på vågen idag skulle jag inte kunnat tro. Det känns tryggt att veta att jag kan leva som jag gjort i veckan men samtidigt väldigt skrämmande. För min vecka har verkligen inte varit nyttig.

Den där känslan

Det finns så otroligt många känslor som jag känner. Men en känsla är att jag ofta kommer på mig och tänker, säger åt mig själv. Sluta håll in magen. Det är bara det att jag håller inte in den.  Ibland blir det nästan obehagligt för det känns precis som att jag gör det.

Step up.



En träningsrunda har jag hunnit med iallafall. I fredags sprang jag samma sträcka som sist och förbättrade tiden med 40sekunder.

Sträcka: 1,6km
Tid: 11.20

När jag kom tillbaka efter löpturen, gjorde jag stepups på altanen. Hade tänkt köra en biggest loser och göra 500st, men jag tappade räkningen totalt och körde i 10minuter istället.


Vårfin!



Mitt fynd, skinnjacka för 200kr på Vila. Ord. pris var 500kr. Tillsammans med min fina klänning, som hängt i garderoben alldeles för mycket, blev jag vårfin. Underklänningen till klänningen har suttit tight, men nu sitter den perfekt. Såhär kommer jag gå klädd många dagar i sommar.


Inte på topp...

Har inte riktigt varit på topp i slutet på veckan och nu i helgen. Fixat med mat och lekar inför valborg. Varit barnvakt i två dagar. Och lite annat också. Imorgon är det vägning som gäller, jag vet redan nu att det står ganska still på vågen. Vilket jag är väldigt glad över eftersom att jag inte tränat speciellt mycket och inte heller varit lika sträng med maten.

RSS 2.0