En första runda.

Trots att jag var helt slut efter utflykten så talade mina fina skor till mig. Jag var bara tvungen att testa dom. Det blev min tredje jogging/löprunda. Inte långt men väldigt långt för att vara mig.

Sträcka: 1,6km
Tid: 12min

Jag sprang nästan hela sträckan! Stannade upp och gick ca. 10meter när jag vände. Och stannade till i diket när det kom en bil. Annars sprang jag heeela vägen! Och jag älskar mina skor!


Mamma-dotter-dag

Har varit en mamma dotter dag idag. Slängde ihop en kasslersallad, packade ner kameran och så letade vi oss ett ställe där isen släppt. Satt och åt den goda salladen, tog lite kort.

Nu kom vi precis hem från tjejkväll på stan. Gjort två riktiga fynd idag. 10par örhängen för 10kr!!!. Och nu en supersnygg skinnjacka för 200kr, nedsatt från 500kr. Jag har alltid velat ha en skinnjacka, men alla har varit för små. Nu på tjejkvällen hade dom superpris på en modell, när jag såg att stl. L var det största som fanns tänkte jag. Nu är det kört, om inte ens XL passade tidigare varför ska då L passa nu. Men den passade, och jag är överlycklig!

Nu ska jag sova, bjuder på bilder imorgon!

Dom är mina!



Ett par Nike Lunarfly +2! Kampanj på intersport just nu 690kr istället för 1100kr. Vita är väl kanske inte bästa färgen, gillar lunarglides gråa färg mera. Men dom har passade plånboken bättre, jättesköna är dom också.


Styrka, sammanhållning och klurighet.



Vårat bevis på styrkan, sammanhållningen och klurigheten vi hade igår. Lag kyckling hette vi.


Fick ett brev på posten.


För några dagar sedan vann jag ett hårband på Elins blogg. Idag kom det på posten. Tack Elin!


Startar upp

Nyss startat upp dagen med frukost. Det känns i kroppen att man var i gång i sex timmar igår, även i huvudet. Helt slut. Ska ta det lite lugnt idag. En liten promenad kanske det blir, och så fixa lite fint ute på altanen.

Vad ska ni göra idag?

Fun, fun, fun.



Bilen rullade hemifrån 8.30 imorse, prick klockan 10.00 gick vi in i berget och påbörjade våra uppdrag. När klockan var 16.25 satte vi oss och pustade ut. Snacka om att utnyttja tiden. 6 och ½ timma, igång nästan hela tiden. Endast med paus för lunch. Vi klarade 11 av 14 quest, totalt försökte vi 146gånger. Vi gav inte upp! Kroppen är helt mörbultad och det känns att jag har rört på mig hela dagen. Inte nog med alla quest så sprang vi i korridorerna mellan alla rummen. Vi funderar redan på när vi ska åka nästa gång. Boda borg är bland det roligaste jag vet!


Äventyr



Morgondagen är planerad och bokad. Tillsammans med min kusin, bror och brors kompis åker vi till grannstaden. För att ta oss an Boda borgs roliga rum. Ska bli jättekul. Bokat in tacos till lunch där också. Förena nytta med nöje. För lite träning blir det nog trots allt där.


Skog

Har tränat nästan hela dagen idag. Vi har plumsat i snö och dragit stora kvistar med tallris. Nu har vi en stor och fin majbrasa nere vid vattnet, till valborg. Och på köpet fick vi ett träningspass. Skavsår på tårna fick jag också.


Den där halsen

Efter två dagar med träning har jag nu fått halsont igen. Ska vila några dagar nu, så jag får bli frisk. Lugna promenader får bli träningen framöver. På tisdag ska jag och kolla på nya skor, kikat på ett par lunarglide tidigare på reabordet. Hoppas dom finns kvar.

Egoboost!



Fotostund nere vid vattnet på självaste påskafton. En riktig egoboost, blev många jättebra bilder. Nöjd!

Har förövrigt på mig delmålsjeansen, sitter perfekt!


Favorit i repris



Frukost ute på altanen i solen. Sen blev det samma runda som igår. Stannade upp och gick raskt två gånger idag också, men betydligt kortare sträckor. Så orkade springa mer redan idag. Sen blev det lite övningar. Låg ute i solen ett tag, skönt.


Halvt

Kör lite halvt nu under lovet. Ska försöka få med så mycket träning som möjligt, men om det slinker ner nån godis, eller ett glas läsk så är inte det hela världen. Påskhelgen blir kväll nyttig,  det blir färska jordgubbar och ramlösa.

Ha en trevlig påsk!


Min favorit!





Min favorit till kusin fick mig på bra humör idag. Trotsade förkylningen och så tog vi en joggingrunda, jag burkar aldrig jogga men idag så stannade jag bara upp två korta sträckor för att gå raskt. Sen hoppade vi hopprep, sprang upp och ner i trappor, gjorde upphopp, situps, plankor och sen lite zumba. Det var så varmt och fint ute. Hoppas på fler fina dagar i veckan.


Trassel

Tagit en ny helkroppsbild, tänkte lägga upp alla tre och jämföra. Men min dator vill inte samarbeta, fungerar inte att rotera bilderna. Gör ett nytt försök senare idag.


Lite av allt.

Har sen i fredags stoppat i mig lite allt möjligt. Har blivit glass, godis, läsk, tårta m.m. Allt möjligt onyttigt. Inte tränat alls heller eftersom att jag är sjuk. Klev upp på vågen tidigare idag för att kolla hur det såg ut. Trots allt onyttiga och ingen träning så ligger jag ändå på nästan 1kg minus sen i fredags. Hoppas vara på benen snart igen, nu är det lov resten av den här veckan, plus hela nästa vecka. = Mycket tid till träning! Så jag måste bli frisk.

Is

Har köpt hem isglass för att lindra halsen. Åh, jag vill vara frisk och kunna träna. Och svälja!

Får jag lov att presentera...

   

Dom passar!!! Inte ens en månad tog det att komma i dom. Första bilden är tagen den 23 mars, och den andra idag den 18 april! Jag är lycklig! Ska bjuda på en bättre bild i dom sen, när jag är frisk. Har legat till sängs hela dagen och sovit till och från. Är iallafall sjuk rätt vecka, eftersom att mina träningspass ändå är inställda i veckan.

Skiiiit!

Har fått så fruktansvärt ont i halsen! Jag som skulle träna imorgon!

Helg

Nästan inte varit hemma något alls i helgen. Kom hem idag. Har ätit lite allt möjligt i helgen, druckit lite dricka. Blev en spontan cykeltur in  till stan tillsammans med min kusin och hennes kompis igår kväll. Rumpan värker.


Gott!

Ätit god middag, varm kebabbaguett. Med sallad till. Tidigare idag åt jag en daimstrut med päronsmak ute i solen. Åh vad god den var! Njöt och den räckte verkligen länge =)

Invägning 10. 15 april

Resultat : -1,2kg

Resultat totalt: -13,7kg

Kvar till delmål 3: 3,3kg

Kvar till mål: 23,3kg

Ännu ett minus!!! Så lycklig just nu. Allt flyter på och jag behöver inte anstränga mig för att nå dessa siffror. Rutinerna sitter i huvudet och motivationen är på topp. Håller tummar och tår för en supersiffra nästa vägning, den 2 maj. Vill så gärna nå delmål 3.

Nervös.

Imorgon kliver jag upp på vågen för vägning. Nervös! När jag kollar tillbaka så har jag faktiskt bara haft ett enda plus och det efter jul och nyår. Förstår inte hur jag lyckats. Hoppas på ännu ett minus imorgon!

Fint från H&M


Här är lite av allt det fina jag såg på hm idag. Älskar klänningen, skorna och väskan!


Lunch i solen.

Delar av klassen tog en promenad ner till stan på lunchen. Vi köpte med oss varsit submeal och åt ute i solen. Vårtecken! Jag tog en med grovtbröd och kyckling. Loka päron och ett äpple. Gott och jättetrevligt. Såg en massa fina kläder på hm, önskar jag hade massor med pengar.


Litet problem...

Sitter här í lite halvt panik. När jag böt design försvann också "nästa invägning" här på bloggen. Har för mig att jag hade skrivit den 14 april, vilket är imorgon. Även i mobilen är påminnelsen spårlöst borta. Jag är hundra på att jag la in det i kalendern. Jag vet tiden men frågan är om det är imorgon eller på fredag. Jag tror faktiskt det är fredag, för tiden stämmer överens med fredagslektionerna.

Onsdag 13 april.



Frukost: En skiva mörktbröd med ost och skinka. Yoghurt m. lite flingor. Ett glas juice.
Lunch: Två hårdbröd med smör, ett glas vatten.
Mellanmål: En banan.
Middag: Spagetti och köttfärsblandning, sallad och ett glas juice.
Efter träning: Hackade jordgubbar i lite mjölk. En skiva mörktbröd med ost, skinka och gurka. En skiva honungsmelon.

Dagens träning: 45 minuter Zumba.

Dagens lunch = katastrof! Följden av det blev en lite större portion till middagen. För att inte vara allt för skakig på zumban, blev ett lite större "efter träningsfika" också.

På zumbapasset bara droppade svetten från mig och benen nästintill krampade.


Nej, tack!

 

Idag blev vi bjuden på skumraketer och apelsinsaft på skolan. Jag var helt inställd på att jag skulle ta ett glas saft och äta en halv skumraket. Hur som helst så hann tankarna gå i huvudet och jag tackade nej. Helt nej. Jag åt inget alls.


Solen är tillbaka.

Såklart att solen lyser och det är varmt och skönt ute en dag då jag inte har tid att vara ute. Kom nyss hem med bussen. Ska strax laga mat, spagetti och köttfärsås. Sen är det Zumba klockan 18.45. Hann iallafall njuta av solen när jag strosade på gågatan i väntan på bussen.


Tjuvlyssnat...




Medan jag väntade på dagens pass, hörde jag hur två personer stod och diskuterade viktminskning. Två personer som jag aldrig skulle kunna tro ha varit överviktiga. Det visade sig att båda två har vägt en hel del och gått ner 45kg, respektive 50kg! Så duktiga! Det får mig bara mer och mer att vilja nå mitt mål. Jag längtar till den dagen jag kan stå där och säga att jag har gått ner 37kg!


Jag stod där, kröp in, kröp ut och log.

Kroppen har varit så otroligt seg idag, somnade nästan på bussen och för varje steg jag tar värker det överallt. Måste vara gårdagens jogging på löpbandet. Som tur var fanns rester i kylen, shoop in i mikron så var middagen fixad. Nu sitter jag nyduschad efter ett GRYMT! Body combatpass. Slog som aldrig förr och värken försvann. Helt plötsligt under passet hör jag instruktören ropa i mikrofonen; Matilda, bra slag!.. eller något liknande. Jag kände hur jag bara ville krypa ur salen för en sekund, alla blickar drogs mot mig. När jag hunnit smälta vad hon sa, så här i efterhand så blev jag bara jäkligt stolt. Även fast jag blev väldigt chockad, min största rädsla innan jag började gå på pass var just att instruktören skulle "peka ut mig".

Mulet.

Skippade promenad i förmiddags, kände att kroppen sa ifrån och när jag visste att jag hade body combat inbokat så vilade jag från promenaden. Skjutsade mamma, åt kycklingsallad till lunch. Sen tog jag bussen till stan där jag mötte upp min kusin. Ett par nya byxor stod högt upp på listan, hittade ett par på rea för 75kr, dock liite för små. Får inte igen knappen. Två tröjor fick också följa med hem, samt två dukar.


Tiden går så fort.

     

Det känns som att det var alldeles nyss som jag satt och var ledsen över att mitt gymkort var påväg att ta slut, jag fixade ett nytt. Och nu är det bara 5gånger kvar på det nya. Skulle vilja testa något nytt pass men nu prioriterar jag provat och tycker om. I veckan blir det ett body combatpass och ett zumbapass. Efter de två så har jag tre gånger kvar =(


Ändrade planer.

Alla morgondagens lektioner blev inställda, sover hemma och följer med pappa då han ska skjutsa mamma imorgon. Blir kanske stan på eftermiddagen och sen body combat på kvällen. Orkar verkligen inte blogga nu. Inspirationslös!


På önskelistan.



Mina hantlar på 2kg börjar bli lite för lätta. I fredags såg jag det här hantelsetet på biltema som verkade vara helt okej. Setet innehåller 2 hantelstänger med låsmuttrar, 2,5 kg/stång. 8 st 1 kg vikter och 4 st 0,5 kg vikter. Priset för setet ligger på 329kr.

Är det någon som har det här setet? Eller har ni något annat att tipsa om som inte är allt för dyrt?


Underbar dag.

Trots att jag hade sovmorgon till 10.20 idag klev jag upp med tuppen och åkte in till stan med mamma. Hundbus och en liten promenad på isen i det fina vädret. Följt av flyttrensning hos mammas kompis. Önskar jag var ledig idag och kunde spendera hela dagen ute i det vackra vädret.


Tidsinställda inlägg.

Kommer upp ett inlägg imorgon runt kl 17 och ett på tisdag strax efter kl 9.

Packar väskor.

Packar och packar och packar. Packar träningsväska, packar mat, packar kläder, packar sovgrejer. Mamma åker bort på tisdag och jag får då svårt att ta mig till skolan. Imorgon när jag slutar tar jag bussen till gymmet och möter upp min lillebror som för första gången ska följa och träna på gym. Sen blir vi upphämtade, då vi är bjudna på middag hos mormor imorgon. Efter middagen hos mormor, ska jag hoppa av hos farmor och sova där. Så jag tar mig till skolan på tisdag.

Tisdag förmiddag brukar jag alltid gå en promenad och så även nu på tisdag. Ska bli kul att gå i lite mer "stad" än på skogsvägar. Ska försöka hitta en bra runda =) Har packat ner frukost, frukt och lunchlåda så att jag ska kunna äta det jag brukar äta.

Pågrund av det här är kommer jag inte ha möjlighet att blogga förens på tisdag eftermiddag. Ska försöka hinna med ett inlägg imorgon på någon rast och så kommer jag fixa lite tidsinställda inlägg så ni slipper mig inte =)


Benita i Expressen.

Har ni inte redan köpt expressen så gör det! Läs repotaget om Benita, hon är personen som inspirerar mig  i alla lägen. Fortsätt kämpa Benita, du är grym!


Motvind.



Jag tog cykeln till affären. Motvind dit och benen värkte. Kroppen är verkligen inte på topp nu. Tog iallafall 15minuter till affären, och sen tog jag en annan väg hem som tog 17minuter. Så totalt blev det 9,5km på 32minuter.

Cykeltur eller promenad?

Jag ska till Ica och köpa expressen för att läsa repotaget om Benita. Har kollat lite snabbt och det är ungefär 9,5km fram och tillbaka. Hade först tänkt gå, men jag tar nog en cykeltur istället.


Me.


Idag kände jag för att vara fin. Fixade hår och smink. Kändes så kul att göra det, det har det aldrig gjort förut. Ni får en dålig bild tagen med webkameran. Färgerna stämmer inte överens alls, var är mitt röda hår? Tog slut batteri i systemkameran.


Lördagsmys.

Min lördagskväll spenderar jag i soffan. En film, tända ljus, ramlösa och så färska jordgubbar och honungsmelon.


Homemade

Idag åt resten av familjen pizza. Jag köpte grillad kyckling och mörkt bröd. Gjorde mig en egen variant av subwaymackan igår. Gott blev det. Den dagen jag flyttar ska jag se till att Subway finns i den staden =)


Vilodag.

Idag är en vilodag. Har ont lite överallt och kände att idag avstår jag all träning. Istället har jag haft lite kul och gjort iordning håret och sminkat mig. Brukar jag aldrig göra annars =)

Tacos

Sov länge idag, kände att jag behöve lite extra sömn. Därför blev det ingen "riktigt frukost" idag. Åt lite tacos som frukost/lunch. Det blåser massor ute, en promenad lockar inte. Kanske tar jag mig en liten cykeltur sen.

Prioritering!



Har inte prioriterat bloggen idag. Blev en kort skoldag, när jag slutat åkte jag med mamma och pappa till grannstaden. Passade på att äta på älskade Subway, grillat kycklingbröst med sallad, gurka och lite majonäs bestod min macka av. Ett granny smith äpple och en bonaqua päron. Nyttig lunch! och supergott! Önskar Subway kunde öppna här i stan.

Hemma böt jag om, tog en promenad. 50minuter. Så skönt att slippa all slask och is. Asfalten var framme hela vägen. Efter promenaden tog jag fram min cykel ur förrådet och for ut och cyklade i 20minuter. Skönt!

På Ica hade dom jordgubbar billigt än, jag köpte hem TRE askar!!! Passade på medan det fanns. Dagens middag var tacos, blev lite onödigt stor portion. Men nu på kvällen har jag bara ätit 4st jordgubbar och varken druckit av läsken som stått framme eller ätit av ostbågarna.

Nu ska jag sova! Imorgon ska jag försöka få till lite trevliga inlägg.

Vart tog tiden vägen?

Här sitter jag. Kom nyss på att min promenad bara rann ut i sanden. Var tog tiden vägen? Imorgon är det fredag och jag har inte tillgång till någon annan träningsform än promenad och lite hemmaträning med hantlar och boll. Så till imorgon beställer jag sol och fint väder!

Summer dream.



Färska jordgubbar med lite mjölk. Och ett hårtbröd med smör och rökt skinka. Sitter jag och äter framför "Du är vad du äter" Bra kombo?

Bomben!



Då har jag släppt bomben! Det här är jag!

Hojta till om något ser knasigt ut med designen.

Tjuvkik!



Designen är klar! Jag sitter och är lite smått nervös, snart får ni ett ansikte på mig =) Är ni redo? Är jag redo?

Fota, klippa, klistra.

Fota, klippa, klistra. Det är vad jag håller på med nu. Snart middag och sen en promenad.


För lite tid.

Har inte haft tid att blogga idag. När jag kommer hem från skolan blir det lite uppdateringar. Ska fota till nya designen också. Vill att dagarna ska vara längre så jag hinner med allt kul!


Favorit i repris

Idag blir det en favorit i repris till middag: Hemmagjord kycklingkebab, med sallad och pitabröd.

Design!

Hittade åt en gammal design som jag haft på en annan blogg tidigare. Håller på att fräscha upp den, ska ta lite nya kort och sen kommer den upp här på bloggen. Jag älskar den, hoppas ni kommer göra det också!

Ananas!



Köpte med mig en Ramlösa på bussen hem idag. Provade den nya smaken Ananas, och den var supergod. En ny favorit.

Är det någon som har smakat någon utav de tre nya lokasmakerna? Loka likes L.A. Pineapple crusch, Coconut dream eller Peachy Peach?


Kallt, grått och blött.

Tillskillnad mot det fina vädret igår har det idag snöat och regnat om vartannat. Nu är det grått och slaskigt ute. Har ätit en bulle idag, den var så god som den aldrig varit. Fast nu i efterhand känns det lite onödigt. Ikväll blir det zumba med världens bästa instruktör.


strawberries

Avnjutit jordgubbar och en smörgås. Träningen var så härlig och instruktörerna är toppen! Nu ska jag sooova.

Bakom garden



På Ica hade dom billiga pocketböcker för 25kr/st. Jag köpte Bakom garden, av Åsa sandell. Är det någon som har läst den? Ikväll efter träningen blir det en lässtund med boken och färska jordgubbar som dom också hade billigt igen.

Laxpasta


Slängde ihop en laxpasta till middag idag. Med lite av det som fanns hemma, hade bara en bit lax med laxsåsen blev ungefär 3portioner iallafall.

1 portionsbit lax
1 hackad tomat
1 vitlöksklyfta
1tsk pressad citron
svartpeppar, salt, paprikapulver
matlagningsgrädde
tomatpuré.


Stek laxen och "hacka" den i stekpannan så den blir till "färs", tillsätt tomaterna och vitlöken. Stek tills tomaterna börjar mjukna. Häll över matlagningsgrädde och tomatpuré, krydda efter smak. Servera med sallad och pasta.


Energi

Solen och promenaden fyllde mig verkligen med energi. Precis ätit en god middag, laxpasta, receptet kommer senare. Nu ska jag se ett avsnitt I used to be fat, och sen blir det Body combat.

School.

Nu har jag precis sett ett avsnitt I used to be fat. Nu måste jag åka till skolan.

Solsken!


Startade dagen med en god frukost och sen en 40minuters promenad i solsken! Nu är jag fylld av energi inför den korta skoldagen och kvällens Body Combat.

Combat!

Har bokat in mig på ett combatpass imorgon. Ska bli kul att köra det igen. Hoppas svetten rinner lika mycket som sist. Börjar inte skolan förens kl. 13. imorgon, så innan skolan blir det promenad och hemmaträning =)

I used to be fat!


Som många andra viktbloggare måste jag också tipsa om programmet I used to be fat, som sänds på MTV. Igår när jag satt med färgen i håret såg jag sista 20minuterna av programmet. Blev så inspirerad ! Nu ska jag se första avsnittet med Gabriella, som jag missade.

Tillbaka.

Mår lite dåligt, fick åka hem tidigare från skolan. Nu trotsade jag iallafall ösregnet. På med regnkläderna och så gick jag en promenad. 30minuter i regnet. Det får räcka för idag.


Skola

Hade ingen ork att slå på datorn igårkväll. Nu sitter jag på skolan, slutar 15.30. Sen blir det promenad!


Delmål 2.

Jag nådde ju mitt delmål på 90kg vid vägningen i torsdags. Och igår blev det en impulsiv färgning av håret som belöning. Intensiv röd, hette färgen. Tyvärr blev det lite ojämt men ikväll ska jag köra i en flaska till. Bjuder på bilder sen =)

Borta.

Har varit borta hela gårdagen och kom precis hem. Inte haft någon dator med mig, så det har varit lite tyst här. Har iallafall haft jättetrevligt. Blev lite chokladpudding igår. Och nu har jag inte rört mig på FYRA dagar!!! Kollade på vågen imorse och det är minus sen i fredags trots vilan och både fika, läsk och chokladpudding. Imorgon kör jag träning igen.


Gonatt'

Nu kryper jag ner under täcket. Igår hade jag så svårt att somna, måste ha fått en sockerchock av coca colan. Nu har jag dessutom varit helt utan träning och promendader både igår och idag. Det har snöat och under det tunna snötäcket ligger det blank is. Jättehakligt. Får ta ett träningspass inne imorgon.

Mått 1 april.

Mått den 1 april 2011.

Över naveln: 108,5cm             (-2cm)         [-6,5cm]

Midja:
99cm                        (-6,5)               [-14cm]

Rumpa:
104cm                      (-2,5)             [-7cm]

Runt båda Låren : 99cm         (-1cm)         [-6cm]

Lår: 62cm                               (-2,5cm)       [-6cm]

Vad: 42cm                               (+0,5cm)      [-2cm]

Arm :
34,5cm                          (-0,5cm)       [-1,5cm]

Minus sen 6 mars:                 (-14,5cm)

Total skillnad:                                             [-43cm]


Har försvunnit en hel del centimetrar igen. =). Hela 6,5cm i midjan. Ett ynka plus på 0,5cm på vaden. Måste ha blivit lite muskler där. Det brukar försvinna massor av centimetrar runt mina vader när jag promenerar men inte nu :(


Jobb och resa!

Söker lite sommarjobb och håller tummarna för att jag får något till i sommar. Skulle vara så skönt att ha det klart. Skulle vara helt underbart att kanske till och med få ihop pengar till en resa i höst.


Thaifärs med nudlar.



Thaifärs med nudlar. 6 portioner.

600gram nötfärs 10%
3tsk olja.
2 charlottenlökar
2 msk soja
8msk sweet chilisås.
3 pressade vitlöksklyftor
3dl vatten.

Fräs löken i oljan. Lägg i färsen och stek. Tillsätt sedan soja, sweet chili, vitlök och vatten. Låt koka upp en stund.
Koka fullkornsnudlar enligt paket.

Vad tyckte vi?
Alla som åt tyckte det var supergott. Jag åt det tillsammans med rivna morötter och hackad vitkål, extra gott då man rörde ihop allt till en "wook". Bra smak!

Orginalreceptet kommer från MåBra


Dinner

Håller på att laga mat. Idag blir det Thaifärs med nudlar. Har smakat en sked medans jag lagat och det verkar som att det blir jättegott.

Frukost och mått.

Fick en skön sovmorgon idag. Dagens två första lektioner utgick idag och det resulterar i en kort skoldag. Endast två lektioner och lunch. Fast jag sitter nog kvar ett tag och skriver på min rapport. Ikväll tänkte jag bjuda på lite nya uppdateringar av måtten. =). Och så funderar jag på att köra en frågestund i helgen, vad tycker ni?


RSS 2.0