Up and down.

Dagens bästa: Köpte hem två reaplagg. En topp i storlek S!!! och en klänning i storlek S!!!
Dagens sämsta: Middag på max.
Så kan man sammanfatta min dag. URK för middagen!

Bikiniproblem

I förmiddags packade i kylbagen med melon, jordgubbar, persikor och smörgåsar. Några timmar på stranden blev det idag. Fast spenderade nästan hela tiden i havet. Oj så skönt det var, och härligt med stora vågor. Lite problem hade jag dock, min bikini var alldeles förstor. Så vid varje våg så åkte bikinitoppen av. Fick hålla i den hela tiden. Nu måste jag leta en ny, för det lär bli fler dagar på stranden.

I did it!

Efter inlägget, kikade jag in på en massa bloggar. Såg Robine plågas av Lina. Såg peppande bilder på Benita. Läste att Josefin zumbade även fast hon inte var helt kry. Listan kan göra oändlig.
Nu har jag precis duschat bort svetten. Jo du läste rätt. Jag tänkte vafan? vem försöker du lura? du är inte alls trött. Drog på mig mina löptights, ett chockrosa linne och mina älskade skor. Lite myggspray och så iväg.
Resultatet
Sträcka: 1,6km
Tid: 10.30

Kan ni fatta alltså? Här sitter jag och segar. När jag väl tar mig ut så förbättrar jag min tid med 50sekunder! Jag har sprungit sträckan 3gånger och tiderna har gått från 12.00, till 11.20 och nu 10.30.

SKRIK!

Jag tar mig inte ur min träningssvacka! Jag vill ha någon som skriker på mig! Jag vill bli pressad, köra slut på hela kroppen! Ta ut mig så att jag knappt tar mig in i duschen! Min träningsispiration är lika med noll nu när promenader är det enda jag har.
Hur grymt hade det inte varit om man kunde knäppa med fingrarna och förflytta sig inom landet på några sekunder? Tänk att någon dag varje vecka kunna samla ihop alla vi kämpare för  att träna,  peppa och skrika på varann på gymmet.

Invägning 18. 27 juni

Resultat : - 1kg

Resultat totalt: -19,7 kg

Kvar till delmål 4: 2,3 kg

Kvar till mål: 17,3 kg

Jippie! Överlycklig! Jag är 3hg ifrån att ha gått ner 20kg!!! Tänk att jag lyckas med sånna här siffror även fast jag inte rör på mig, utan bara lägger fokus på maten. Och ändå så har jag inte varit helt sträng den här veckan. Efterrätt på midsommar, läsk och chips.

Work

Efter tre lediga dagar, som egentligen skulle blivit fyra. Så hoppar jag in och jobbar förmiddag imorgon. Har varit såå sugen på jordgubbar både igår och idag. Vilken tur att jag måste provsmaka imorgon, så jag vet vad jag säljer. Min jobbvecka kommer se ut såhär:

Måndag: 10-14
Tisdag: 10-14
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig
Fredag: 14-18
Lördag: 10-13
Söndag: Ledig.

Borde alltså hinna få in en hel del promenader och kanske någon cykeltur i veckan. Kanske kör jag lite styrka i hemmagymmet också?

Veckan som har gått har varit lika dålig som förra veckan. Även fast jag säger att jag ska skärpa mig, så fungerar det inte. Nu när jag har en vecka med lite mindre jobb, så ska jag sätta upp ett träningsschema. Som MÅSTE följas oavsett väder.

Myslunch

En riktig mysdag idag, och som ni ser så har kameran varit min vän idag. Jag blev riktigt sugen på plättar, så gjorde en variant med grahamsmjöl. Till plättarna hade jag varma hallon och keso.

Rösta!

Som så många andra gjort, så har jag också designat en egen klänning och är med och tävlar på nelly.com
Ni ser min klänning här till vänster, snälla snälla läsare! Rösta på min klänning. Hur läckert skulle det inte vara att få bära sin egen designade klänning när jag gått i mål?

Sunday

Avnjutit en frukost ute på altan. Hälsoyoghurt, en halv baguette och ett glas vatten. Idag ska jag ta vara på min lediga dag och kanske hitta på något extra roligt.

Kortare promenad

Idag har jag varit ute på en kortare promenad, tillsammans med min kusin och två hundar. 1,6km i värmen. Fuktigt och klibbigt var det. Precis när vi kom hem, så började det mullra och åska. Vilken tur att vi inte gick längre.

Någon som är sugen på en jordgubbe?



Imorse hade inga jordgubbar kommit när vi klev på vårat pass, 20minuter senare möttes jag av den här synen när jag klev in på lagret. En pall med 44 lådor, totalt 660liter jordgubbar. Nästan allt har gått åt idag. Personalen hade mycket att göra idag och jag fick för första gången testa att köra in den i  kylen. Inte helt lätt, men jag klarade det. Hela tornet var till och med snäppet högre än vad jag själv är. En vanlig dag på jobbet får vi in ca. 10lådor= jättelätt att köra in i kylen.


What?

Kommer hem, jättetrött efter en dag på jobbet. Kikar in på bloggen, och statistiken visar 98 läsare!!!!! Blev genast snäppet gladare och lite piggare. Wii, så kul!

Och vinnaren är...



Alla namn skrevs ner på lappar. Ni som skrivit ett inlägg fick en lapp med ert namn och en lapp med eran bloggadress.



Ner med alla lapparna i min tekanna.



Skaka!



Dra en lapp... veckla upp den... och vinnaren är:



Robine, värsta feta bloggen!!!


GRATTIS!
och stort tack till alla som var med!

Robine, har försökt leta men hittar inte din mailadress. Så släng iväg den i en kommentar eller maila mig på [email protected].


Jobb och lott.

Sitter och förbereder inför lottdragning av vinnaren av den personligalmanackan. Jag jobbar hela dagen imorgon och skulle väldigt gärna ha möjlighet att få ut vinstkoden till vinnaren innan midsommarhelgen. Därför ska jag sitta vaken till tävligen är avslutad och dra en vinnare.

Vill passa på att hälsa alla nya läsare välkomna också! Idag har ni varit rekordmånga, och det tror jag är tack vare Robines fina inlägg som rörde mig till tårar, tack allihopa för att ni följer mig, tack för alla kommentarer!


Vinn personlig almanacka- sista chansen!



Imorgon kväll kl. 23.59 avslutas tävlingen om almanackan. Passa på att vinna presentkortet och designa din egen. Håll koll på träning, skola, jobb och allt annat som finns i dittt liv.

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL TÄVLINGEN


Invägning 17. 20 juni.

Resultat : - 1,4kg

Resultat totalt: -18,7 kg
 
Kvar till delmål 4: 3,3 kg

Kvar till mål: 18,3 kg

VAA??? Ibland förstår jag mig inte på hur min kropp fungerar. För den här veckan har varit allt annat än bra, och med en pizza som avslut igårkväll. Endast två promenader men ändå ett minus på 1,4kg =)

Knasig lunch



Idag har jag jobbat 10-14, har ingen rast så blir lite konstigt med maten. Åt frukost innan jag for på jobbet och nu har jag precis ätit två crisp, med skinka, keso och gurka. Min lunch/mitt mellanmål. Är inte så länge kvar till det är dags för middag här i huset, så blev inget större idag.

Nu ska jag uppdatera dagens invägning =)


Geocaching??

Kan någon vänligt själ förklara för mig vad Geocaching är? Jag känner mig helt lost!





Och så vill jag påminna er om tävlingen som pågår fram till den 22juni:
http://malviktigt.blogg.se/2011/june/vinn-personlig-almanacka.html#comment




Kattasfett




Jag är med och tävlar om ett presentkort på Stadium(värde 250:-) hos Kattasfett! Var med och tävla här du också!


Syndens middag.

Här sitter jag. Med en pizza i magen. Första köpes pizzan sen länge tillbaka. Speciellt god var den inte heller, aldrig mer. La mig i soffan nu efter middagen och på tvn visas I used to be fat. Klickar mig in på min favoritblogg och ser två bilder som fyller mig med motivation. Även fast det inte ens var något speciellt med bilderna.

Nu ska jag lägga i en högre växel. Ska sätta upp ett rimligt mål att klara innan utbildningen den 20augusti.

Tack för att ni finns fina läsare och fina bloggare! Tack för all er inspiration!


Trött, tröttare, tröttast.

Jobbat 13-16 idag. Innan det tog jag mig en lite sovmorgon. Nu har jag nyss ätit middag, grillad fläskfilé och någon form utav potatis. Jag är så trött nu så det känns som att jag ska somna vilken sekund som helst. Imorgon väntar jobb från 12 också. Jag som hade sett framemot att vara ledig och åka på Rixfm festival. Menmen, har jag tur kanske jag hinner dit när jag slutar.

 


17 juni

  

Tog en liten helkroppsbild efter promenaden. Inte den bästa. Men skillnaden syns iallafall =)

Mitt linne



Trotsade mitt tunga huvud och snuviga näsa. Ett utav mina nya träningslinnen åkte på och nu sitter jag nyduschad efter en raskpromenad på 45minuter. Så härligt såhär efteråt, och orsaken till att jag gick även fast jag inte kände för det. Är utbildningen som väntar.

Instruktör

Nu kan jag dela med mig av min lilla hemlighet jag har haft.



Jag kommer i augusti delta i en utbildning för att bli instruktör i indoorwalking. Ser fram emot det väldigt mycket sasmtidigt som jag funderar över vad jag har gett mig in på?

Fick förfrågan att även hålla i kombopass med halva indoorwalking och halva gymstick också. Så det kommer bli en spännande höst för min del.


Urk!

Finns ingen motivation till träning i min kropp just nu. Tog på mig ett utav mina nya fina träningslinnen och hoppade i skorna. Men både huvudet och andningen säger ifrån. Det blev en promenad på 10minuter!!!  Då var jag helt slut, la mig i "gymmet" och tänkte köra lite armar och ben. Men armarna bara skakade.

Misstänker att det är min pollenallergi som spökar. Trött utan medicin, trött med medicin. Spelar ingen roll hur jag gör. Allting är helt gult ute på gården, stolar, bord, altan. Och även om vi spolar av allt, så är det lika gult på morgonen igen.

Vinn personlig almanacka!

 

I samarbete med personligalmanacka kan jag nu dra igång första tävlingen här på bloggen.

Vinsten är ett presentkort på en personligalmanacka.

För att delta i tävlingen ska du:
1. Kommentera inlägget.
 
Vill du ha en extra vinstchans
2. Skriv om tävlingen i din blogg, och lägg in länken i kommentaren.

Tävlingen avslutas onsdagen den 22 juni, kl 23.59.

LYCKA TILL!


Ikväll..

Som kompensation för min dåliga bloggning senaste tiden. Men också för att fira min viktnedgång och 400inlägg på bloggen. Så kommer jag ikväll presentera en tävling. Kika in i eftermiddag/ kväll så får ni veta mer!

Invägning 16. 13 juni.

Resultat : + 1,2 kg

Resultat totalt: -17,3 kg

Kvar till delmål 4: 4,7kg

Kvar till mål: 19,7 kg

Inte ett dugg förvånad. Har inte rört på mig alls. Och ätit allt möjligt. Jordgubbstårta, chips och till och med druckit läsk. Nu jäklar ska jag få in nya rutiner för hur jag ska få det här att fungera tillsammans med jobbet.


Jobb.

Har varit otroligt stressiga dagar. 30 graders värme och solsting. Vägninge hann jag aldrig med. Stryker datumet, 9 juni. Och når mitt 20kg mål när jag når det. Ingen panik. Har inte tränat ett dugg, och ätit allt möjligt. Nästa vecka får vi lite avlastning på jobbet då en tredje person börjar.

Imorgon är det måndag vilket innebär, vägning. Imorgon kan jag nästan lova er att det är plus.

Önskningar..

Skor - adidas Originals: Honey Stripes Mid W | Yttersidan av skon

Snygg sneaker från Adidas. Mina färger.
Brandos

Capri Sweat Pants Puma Byxor Svart

Mjuka sköna byxor. Puma.
Sportamore

BOKSTAV: K

Bokstav i betong med text. Gärna bokstaven M, där det står "My life, My choices".
Växtriket


Imorgon..

Imorgon är det den 9 juni. Datumet för mitt mål, att ha gått ner 20kg. Vid senaste ivägningen, den 6 juni. Hade jag 1,5 kg kvar till målet. 1,5kg på några dagar är väldigt mycket, idag kollade jag på vågen och var väldigt nära. Det var dock inte "min" våg. Men den brukar visa ungefär samma som min. Nu kollade jag på min, visserligen på kvällen istället för förmiddag och nu såg det inte lika lysande ut.

Även om jag inte når det här målet imorgon, så vet jag att jag är väldigt nära. Jag vet att jag själv har slarvat med maten väldigt mycket och hade jag inte gjort det så hade jag nog nått målet. Om jag gör det eller inte får vi se imorgon.

Ps. Jag börjar jobba kl 8 imorgon, vet inte hur länge jag jobbar. Och vet inte heller om jag kommer hinna uppdatera vägningen förrens någon gång på kvällen.


Last day.

Efter en och en halv veckas "bonuslov", träffades vi i klassen idag för kubb, brännbol och picknick i solen. Innan det klippte jag gräset hos farfar, 40minuter. Cyklade till skolan 30minuter och cyklade till farfar igen, 30minuter. Jag är död i kroppen, varit sjukt varmt i dag. Druckit två liter vatten. Men jag är röd som en tomat nu. AJ!

Wiie

Ni kanske inte kommer ihåg. Men jag skrev tidigare att jag skickat iväg ett spännande mail, som har med träning att göra. Idag fick jag svar, och det ser väldigt lovande ut! Ni får vara nyfikna ett tag till =)

En kortis

Motivationen till träning finns inte riktigt här nu i värmen. Hoppade nyss i skorna för en promenad, endast 15minuter tillsammans med myggen blev det. Är allergisk mot mygg och betten sväller upp och blir jättestora. Så riskerade inte mer tid tillsammans med dom.


Svalkande tips i sommarvärmen.


Smakade den för första gången idag, till lunchen på Subway. En ny favorit tillsammans med Loka likes LA. Bonaqua med smak av jordgubb/rabarber. Somrig och god.


Nu jäklar så..

  

...ska det tränas! Den underbara presenten från våra grannar. Totalt 60kg i vikter, bänken, skivstång och två hantlar. Nu finns det ingen orsak till att inte träna. Jag har mina älskade skor och så det här! Kommer bli en grym sommar!

Tusen tack!


En liten present.

Grannarna håller på att tömma sitt hus för försäljning. Pappa hade varit över hos dom tidigare idag och när han kom tillbaka sa han att det stod en grej på baksidan som jag och min lillebror skulle få av grannarna. Nu har vi precis burit över allt. Ska ta lite kort så får ni se vad det är sen.

Det kommer vara till stor nytta i sommar. Det har med träning att göra.

Invägning 15. 6 juni.

Resultat : - 0,5 kg

Resultat totalt: -18,5 kg

Kvar till lovmålet 9 juni: 1,5kg

Kvar till delmål 4: 3,5 kg

Kvar till mål: 18,5 kg

Jag blir lika förvånad varje gång. Trots denna skitveckan så visar vågen -0,5kg. Jag kan nu säga att jag är HALVVÄGS!!!


Ananas.

Kryper ner under täcket och tittar på tv. Har laddat upp med en Ramlösa Ananas. Suttit ute hela kvällen, blev lite kyligt nu på slutet. Mitt ansikte brinner,  jag har fått en hel del färg idag. Imorgon är det invägning.

Facebook



Ibland känner man sig träffad!


Shorts.

Solen har lyser idag också. Har legat och solat, sen tog vi en promenad i bara linne och shorts. Vi gick i solen i 50minuter. Sen tänkte vi premiärbada men när vi hade vatten upp till höften kändes det som att benen blev till is. Inget bad alltså. Har ätit lite glass idag också, och nu ska vi snart göra hemmagjord pizza till middag. Ska bli väldigt spännande att se morgondagens resultat efter den här veckan. Tror på ett plus.

Så även idag.

Började även denna dag med en promenad/jogging. 40minuter var jag ute i blåsten. Ikväll ska jag ut på en till promenad. Hoppas blåsten lägger sig lite så det blir en lika fin kväll som igår. Grillat står på menyn idag. Så att äta ute i solen skulle vara väldigt trevligt.

Vad har ni för väder?


Sunny day



Solen lyser och jag började dagen med en 45minuters promenad i solen. Har målat och pysslat på ute, legat och solat en stund. Nyss hämtade jag posten och där låg ett paket till mig. Halsbandet ovan är från Tree by Billgren, och jag vann det i en tävling hos Claudia Galli.


Skillnad

  


Hittade den gamla bilden i mobilen när jag letade en annan. Fick en chock när jag såg den. Bilden till vänster är tagen den 7 oktober 2010, och den högra är tagen på påskafton 2011. Att det är sån stor skillnad i ansiktet har jag inte tänk på.

Slö!

Så otroligt slö i både knopp och kropp idag. Gått på stan med min moster, genom skyltfönstret såg jag en klänning inne på bikbok. Jo visst var den likadan som den blå, fast ljuslila. Så fin! Var bara tvungen att köpa den nu. Den kommer bäras på midsommar och förhoppningsvis vid en massa andra tillfällen i sommar.

Har så otroligt ont i övre delen av ryggen, tungt att andas också. Kör en kväll i soffan idag. Och efter två vilodagar så hoppas jag orka med lite träning imorgon. Vårruset tog kål på mig!


RSS 2.0