Löpande band

Jag hinner aldrig stanna upp. Jag lever en dröm just nu känns det som. Idag har jag hunnit med skola med min härliga klass, åkte och tränade igenom mitt pass efter skolan. Nu har jag precis ätit och håller på att föra över passmusiken till mobilen. Flyttat om några låtar och nu hoppas jag att det låter bra. Halv sju ska jag träffa en av tjejerna som också ska hålla i IWpass och vi ska köra igenom mitt pass tillsammans.

Prioritera

Just nu hamnar bloggen lite lägre ner på priolistan. Prio ett just nu är att hinna med skolan och alla läxor, träna in mitt IWpass och sen har det blivit alldeles för lite sömn senaste veckorna också. Så måste få nån timme extra sömn inatt. Så kanske jag för en gångsskull tar mig upp i tid imorgon och slipper stressa till bussen?
Körde igenom mitt pass idag, och det verkar fungera ganska bra. Känns super härligt! Ska bara byta plats på två låtar. Så det får jag försöka hinna med imorgon.
När jag slutar imorgon åker jag direkt och kör igenom mitt pass, hem och gör lite skolarbeten, och hinna med att bränna ut en ny skiva till passet, äter middag och åker förhoppningsvis och kör igenom passet en gång till.
Just nu önskar jag att mina dygn var några timmar längre, vill hinna med allt roligt som händer!

Soon

Efter en fullspäckad dag i skolan, buss hem och middag. Sitter jag nu och vilar lite. Ska strax packa väskan och bege mig mot gymmet. Idag ska jag köra igenom mitt blivande pass. Har inte riktigt bestämt alla positioner, tänkte att det kanske faller på plats när jag står där på walkern.

Har nån utav mina läsare provat på Indoor Walking? Vad tyckte ni?

Invägning 21. 29 augusti

Resultat : - 1 kg

Resultat totalt: -19,6 kg

Kvar till delmål 4: 2
,4 kg

Kvar till mål: 17,4 kg

Jag är lycklig! Vågen visar 82,4kg. Mitt mål med augustiutmaningen var att väga 82kg, så avrundar jag lite så kan jag säga att jag klarade det. Jag ser ju tvåan! Nu satsar jag mot att se en SJUA!

Lyckobubbla!

Jag lever i någon form av lyckobubbla. Så glad över att jag har fått den här chansen att prova på att instruera. Lyssnat igenom musiken ännu fler gånger nu och positioner är planerade. Imorgonkväll ska jag köra igenom mitt pass.
Sen har jag också vägt mig idag, ska publicera den nu.

Trötter

Jag är väldigt trött idag. Sov lite väl länge i morse och fick skynda mig för att hinna med bussen. Sen efter skolan så gick jag via stan, där jag stannade till och köpte ett par hörlurar. Eftersom att jag inte hittade ett enda par när jag letade igår. Hann precis lyssna igenom musiken till mitt pass, under bussresan hem. Idag känner jag för en vilodag, och imorgon hoppas jag att det finns möjlighet för lite IW.

Glad tjej

Bjuder på en suddig, risig nytagen bild från webcameran. På mig har jag mina nya glasögon, vad tycker ni om dom? I handen håller jag min första skiva, musiken till MITT indoor walking pass. Hur härligt låter inte det? Nu måste jag lyssna på den om och om igen, och planera in alla olika positioner. Och jag hoppas att jag redan i veckan hinner hoppa upp på walkern och träna igenom MITT pass. Det är nu jag förstår hur långt jag kommit på min resa. För ett år sedan, hade jag inte ens startat min resa. Jag hade aldrig varit på ett gruppträningspass, bara för rädslan att bli utpekad och att instruktören skulle nämna det jag gjorde. Sen dess har jag hunnit bryta den rädlsan, tränat i grupp och dessutom så hände det jag var rädd för. Instruktören nämnde mig när hon pratade. Men jag överlevde. Och nu är det inte länge kvar tills det är jag som står där med mikrofonen.

Söndag

Här sitter jag nyduschad efter en svettig promenad. Räknat ihop veckans resulutat i Augustiutmaningen, och i veckan landade jag på 23,7km.
Sitter och håller på med musik till ett IWpass, och det börjar nog likna något snart.
Vad gör ni den här söndagskvällen?

Inställt

Var egentligen planerat att jag skulle på en utbildning imorgon igen, mer en kurs om "att vara instruktör" ungefär. Sen hade jag fixat så jag skulle komma åt IWsalen och träna. Men nu är kursen inställd, så vet inte hur det blir med träningen heller. Tror inte det kommer vara någon där så jag tar mig in.

På torsdag är det dags för nästa utbildning, Gymstick.

Cardigan

Min nya fina kofta. Kostade endast 199kr på Gina Tricot. En favorit redan nu.
Vad säger ni, börjar det vara dags för lite nya helkroppsbilder här på bloggen?

Bloggen..

Jag har lite svårt att hinna med bloggen nu när skolan är igång. Hoppas att jag kan lägga mer tid på den snart, nu är jag så trött direkt när jag kommer hem från skolan. Och bloggen är inte det första jag tänker på. Igår köpte jag en ny kofta, "because i´m worth it", eller är jag det? Nu ska jag ut på en promenad, sen bjuder jag på lite bilder hade jag tänkt. Har varit bildtomt här, men jag har helt enkelt bara inte orkat föra över dom från mobilen.
Kramar till allihop!

Outdoor walking?

Är väldigt trött, men tog med mig hunden ut på en lugn promenad. Den vanliga på 4,2km. På söndag är Augustiutmaningen 2011 slut, och jag tänkte bara skriva vad jag hade satt för några mål:
Väga 82kg

Klarat av 100km

Springa 1,6km på 9minuter.
Återstår att se, tror att 100km kan bli väldigt svårt!

Inte min dag

Allt började så bra, jag hade flera timmar framför mig utan något annat planerat. Men då började datorn tjorva, och musiken gick inte alls att fixa. En låt, resten fungerade inte alls. Hm.. nån som har tips på något bra program? Om nån instruktör läser, hur brukar ni sätta ihop musik?

Musik

Sitter och lyssnar på enorma mängder musik. Rixfm rullar, spotify, bandit och lite youtube. Det är inte lätt det här. Nu ska jag banne mig få ihop 30minuter musik. Till dess, säger jag Trevlig eftermiddag!

Home

Stannade hemma istället för att åka till moster. Har suttit och lyssnat på massor av låtar. Nu ska jag bara lyckas välja låtar som passar till ett IWpass också. Imorgon slutar jag tidigt och tänkte försöka få ihop ett 30min pass.

School

Varit i skolan hela dagen, kom nyss hem. Nu ska jag bara äta middag och sen åka och hälsa på min moster som är på ett sista besök i sommarstugan innan vintern. Idag blir det nog en vilodag. Ska börja försöka lägga ihop lite musik till ett eget pass i indoor walking.

Som det ser ut nu så kommer det blir kurs/utbildning även i helgen. Mer än så kan jag inte säga än.

Dagens km

Idag blev mina korta promenader och cykel till och från gymmet totalt 6km.
Onödigt inlägg, men mest bara för att jag ska komma ihåg det.

Fyra pass.

Jag har redan hunnit med att träna fyra pass indoor walking. Två under utbildningen och två idag. I veckan så har jag bara tillgång att träna fram till 15.30 på dagarna. Sen tar jag mig inte in. Och eftersom att skolan dragit igång, så missar jag imorgon vårat gemensamma träningspass kl 13. Vi har också planerat in för att träna på torsdag kl 14.30. Och även då har jag inte slutat. Hur ska jag klara mig utan indoor walking in några dagar?! Nästa vecka förändras dock tiderna och det blir tillgängligt att träna på kvällarna. Men fram till dess, ser det ut som att jag måste klara mig utan. Jag är redan fast i den här träningsformen!

Vila

Ligger i sängen och återhämtar mig efter dagen. Kul att träffa klassen igen efter sommarlovet, efter våran info-timme. Så gick vi ner på stan och kikade lite och sen köpte vi med oss mat och gick till en av tjejerna i klassen och åt. Sen fick jag stressa för att hinna med en buss, och sen väntade träning med indoor walking gänget. Först körde vi ett 45minuters pass, bara för att träna tekniken lite mer. Ingen större planering av musik och sånt. Sen satte vi oss ner och planerade lite. Tillsammans började vi med att sätta ihop ett 30minuterspass. Kollade även på hur schemat kommer att se ut och vi fick preliminärt skriva in oss på vilka pass vi ska hålla i. Sen körde vi igenom 30minuters passet, dock utan "rätt musik"

Så om det inte blir några ändringar kommer jag, onsdagen den 14september göra debut som instruktör!

Skolan.

Jag har inte haft tid att sätta mig ner och skriva om utbildningen. Kan ju iallafall att jag blev GODKÄND! Jag är numera utbildad indoor walking instruktör. Imorgon drar skolan igång, har bara ca. 1timme skola imorgon. Sen tänkte jag fördriva lite tid på stan. För klockan 13 ska vi instruktörer som klarade utbildningen, träffas och köra igenom lite teknik och kanske ett pass också:) Nu blir det hårdträning, för planen är att passen ska köras igång redan 12 september.

Superdag!

Har haft bästa dagen på länge idag. Rolig utbildning och sen mötte jag upp ett superhärligt träningsgäng för middag, volleyboll och bad. Massor med skratt!

Kan berätta lite kortfattat om utbildningen nu bara, kommer bättre imorgon.
Vi kickstartade och hoppade upp på varsin "walker", redan klockan sju på morgonen, sen massa teori och ännu mer walking. Och sen nervös väntan på att få veta om man blivit godkänd eller inte... skriver mer imorgon. Nu kryper jag ner under täcket.
( Har inte kunnat räkna kilometrar idag, kan tänka mig att jag fått ihop en hel del under walkinpassen, och sen så lånade jag Petras cykel när vi tog oss mellan restaurang, volleybollplan och badhus)

Invägning 20. 19 augusti

Resultat : - 1,6 kg

Resultat totalt: -18,6 kg

Kvar till delmål 4: 3
,4 kg

Kvar till mål: 18,4 kg

ÄNTLIGEN!

Förresten mina vänner..

Jag hade tänkt köra invägning på måndag, men kommer publicera resultatet idag istället. Och jag kan ge som ledtråd att det blev BIG SMILE!

Fredagsmys

Dagens middag står i ugnen, fyllda kycklingfileér. Ska försöka komma ihåg att ta bild, och så får ni lite ingredienser sen. Finns inga driekta måttangivelser:)

Förberedelser

Frukosten i magen, fil med skivad banan och lite havrekuddar. Precis som den sett ut ett tag nu. Har satt igång en tvättmaskin med alla mina träningskläder. För det lär ju behövas några ombyten imorgon. Min morgondag kommer se ut såhär:
7-15 Utbildning
och sen åker jag direkt till Petras träningsfest. Kan tänka mig att jag kommer vara ganska så mör i kroppen på söndag. Men vad gör det:)

Fortsatt regn..

Det bara fortsätter att regna, och här ute i skogen blir internet mycket sämre vid dåligt väder. Jag skulle blogga igårkväll innan jag la mig, men då dog internet. Sen hade jag tänkt blogga när jag steg upp, men då dog internet igen.
Iallafall så drog jag på mig regnjackan igår och gick en promenad i ösregnet. Även fast jag bara hade tänkt ta en kortare promenad så gick jag min vanliga  på 4,2km.
Som sagt, så regnar det fortfarande. Och jag börjar känna aningarna av en förkylning. NEJNEJ, jag ska inte bli sjuk. På lördag måste jag bara vara frisk. Utbildning och Petras tjejfest med träningsanda. Därför tror jag att jag skippar promenaden idag, och fortsätter rensa här hemma istället.

Regnregnregn

Regnet öser ner ute, och jag går fortfarande runt i morgonrock. Har ätit en sen frukost, och idag blir det nog städning och brödbak. En promenad ska också hinnas med, och ikväll planerar vi för en familjefilmkväll. Maria Wern, en favorit hos alla i familjen.

En mil och lite till..

På med mina älskade skor, hunden i kopplet och så bar det iväg. 4,2km promenad med lite korta joggingsnuttar också. Tog ungefär 45minuter. Hem, lämnade hunden, hällde i mig vatten. Hoppade på cykeln och cyklade 6,1km på 18 minuter. Det får bli dagens träning. Nu är jag slut i benen. Har ätit ett litet kvällsmål, fil med skivad banan och lite havrekuddar.
Det känns grymt bra att vara på banan igen. Nu på kvällen var jag väldigt sugen på en iskall cola, brukar aldrig någonsin känna sug efter just coca cola. Ett glas iskall loka stoppade mitt sug.

Tisdag

Det är regnigt och grått ute idag. Har passat på att göra en massa ärenden bland annat beställa glasögon och köpa ett par nya träningstights. Nu sitter jag och fyller i min kalender. Sen väntar promenad och/eller cykeltur.

Check!

Första dagen avklarad utan några problem. Nu sitter jag nyduschad efter en 45minuters promenad, och har ätit lite fil med skivad banan och havrekuddar. Tror det blir en tidig kväll idag, börja få in lite rytm i kroppen. På lördag börjar utbildningen redan klockan sju på morgonen.

Challenge

Jag och min kusin har startat en utmaning mellan varann. Inget onödigt ska passera våra munnar. Nu säger jag nej till allt. Och det som tillåts är  att fika, en gång i veckan. Läsk, godis, snacks, glass, skräpmat. Nu är det slut med det! I´m on track again! Veckans fika är inplanerat till fredag eller lördag. och kommer bara hembakt blåbärspaj. Trots dåligt blåbärsår lyckades jag plocka ihop blåbär så det räcker till en paj.

Utbildning!

Börjar bli lite nervöst nu, på lördag är det dags för utbildningen i Indoor Walking. Hade kunnat vara i betydligt bättre form, men nu kör jag! Blev taggad av infon inför lördagen! Sen den första september, så ska jag gå en till utbildning. Då i Gymstick. Kommer bli en rolig höst!

Svag!

Jag är svag! Jag är jättesvag. Jag kan inte stå emot någonting alls. Jag vill träna, men det enda jag kan träna är promenader, cykeltur eller jogging. Men jag känner ingen inspiration alls till det. Vill simma, men simhallen har vattenskada. Vill köra zumba och body combat men jag har inget gymkort. Vill att gratisträningen ska komma igång igen, så jag har lite att välja på.
Jag som skulle vara utan allt skräp i veckan, det har jag verkligen inte varit. USCH, FY OCH BLÄ!
Jag vet inte längre hur jag ska göra. Jag är hundra på att jag ska klara den här resan, men just nu så vet jag inte hur jag ska lyckas.

Tillbaka på Torsdag!

Kan inte garantera att jag hinner med att uppdatera bloggen innan jag åker på en minisemester. Är tillbaka på torsdag!

Four point two.

Precis duschat och ätit ett tallrik fil. Efter en promenad på 4,2km. Benen skakar och jag är helt slut. Bara inte jag också är påväg att bli förkyld som resten av familjen. Vill verkligen hålla mig frisk nu, speciellt den 20e när utbildningen är.

Day two!

Dag två och jag har inte stoppat i mig något onödigt! Imorgon kommer den stora utmaningen då vi ska iväg på en liten semester med husvagnen. Strax väntar en promenad.

The Devil!

Jag hittar inte djävulen. Mitt mål på 30km förra veckan, slutade med 22,2km. Idag är det ny vecka, och det börjar jag med en NOLLA! NOLL KILOMETER! Jag har inget att skylla på egentligen, men det har faktiskt öst ner hela dagen idag. Både uppifrån och från sidan, och det har knappt varit uppehåll.
Nu har jag suttit och funderat och i veckan är det totalförbud mot allt vad som heter läsk, fika, dricka, godis och allt annat snacks. Jag ska hitta djävulen!

Cykeln och jag!

Iförmiddags behövdes det handlas litegrann, så jag tog min vän cykeln. Vilket betyder att jag kan plussa på yttligare 8,3km till augustiutmaningen.
Augustiutmaningen 2011
Totalt: 22,2km

Min dag

Jag har redan avklarat två pass. Vilket innebär att jag har klarat hälften av de fyra passen i utmaningen.
45 minuter Promenad 4,2km.

ca. 35 minuter Cykel  9,7km.

Det första jag gjorde när jag ätit dagens frukost var att koppla hunden och gå våran runda. Var väldigt längesen, men väldigt skönt! Efter att ha avklarat nästan alla dagens ärenden, så hakade jag på cykelkorgen på cykeln. Och cyklade till affären, handlade och sen cyklade hem igen. Härlig cykeltur i värmen!
När jag räknar ihop det här så betyder det att det just nu ser ut såhär:
Augustiutmaningen 2011
Totalt: 13,9km

Mina mål- Augustiutmaningen 2011

Mål för hela utmaningen
Väga 82kg vid utmaningens slut.
Rört mig 100km.
Springa ca. 1,6km på 9minuter.
Mål vecka 1

Rört mig 30km
Inte dricka läsk
Här är målen, jag hittils har kommit på. Kommer säkert komma på fler eftersom, och då kommer jag såklart dela med mig av dom.

Invägning 20. 2 augusti

Resultat : + 1,6 kg

Resultat totalt: -17,0 kg

Kvar till delmål 4:
5,0 kg

Kvar till mål: 20 kg

Det gör så ont inom mig. Hur kunde jag släppa så mycket på mina rutiner. Jag har knappt rört på mig en milimeter och ätit allt möjligt. Nu är jag på banan igen, och det är jag så glad för!


Augustiutmaningen vecka 1.

Utmaningar under vecka 1

  • Sätt upp mål för vad du vill åstadkomma under månaden
  • Börja varje morgon med att titta dig i spegeln och ge dig en ärlig komplimang från hjärtat.
  • Genomför minst 4 träningspass
  • Försök i möjligaste mån att äta grönsaker till varje mål under veckan
  • Prova en helt ny träningsform!
Jag är ju som sagt med i Augustiutmaningen. Ovanstående punkter är veckans "extrautmaningar". Jag har satt upp lite mål, som jag tänkte ta i ett separat inlägg sen.

RSS 2.0