TANKAR

Ibland funderar jag ganska mycket på det här med att jag är anonym här på bloggen. Idag är en sån dag. Jag har en design som ligger redo för den dagen jag släpper ut mig. Jag funderar på varför jag är anonym? Jo jag är rädd. Rädd för att jag ska bli utpekad. Rädd för att misslyckas. Men idag känner jag att skitsamma, bloggen blir mer levande. Jag ska fundera. Firar alla hjärtans dag med zumba pass. Kanske ska man ta rosa träningskläder? :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

sv: Håller verkligen med :)

2011-02-14 @ 15:35:35
URL: http://mycketamanda.blogg.se/
Postat av: elin

du behöver inte alls känna som du gör.. du är inte ensam där ute.. vi är många här ute som kämpar mot övervikt.. och jag tycker du ska vara stolt över dig själv som tagit steget mot en förändring !

2011-02-14 @ 20:01:52
URL: http://frkduktig.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej!

Vet precis hur du känner och vet du vad...IDAG har jag berättat för pojkvännen/sambon att jag börjat blogga (igen). Det är inte min första viktblogg, förra gången gick jag ner 12 kg, som jag gått upp 8 av! Men nu har jag startat på nytt, ny blogg, nytt ställe...omstart helt enkelt! Och det bästa av allt...jag är inte anonym där, och jag har börjat berätta för folk att jag försöker att gå ner i vikt! Det känns så skönt!



Du ska givetvis vara anonym så länge du känner att du vill det! Du klarar det här! Kanske kan stötta & peppa varandra?



Titta gärna in hos mig! Ska fortsätta läsa din nu!



Hälsningar Sandra

2011-02-16 @ 18:46:52
URL: http://enlattarevag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0