Underbar söndag =)

Fick sällskap igår kväll. Vi mös och pratade framför tvn innan vi somnade. Jag åt några nötter och en halvbanan som snacks. Och drack ramlösa.

Imorse steg vi upp gjorde god frukost innan vi tog på oss massa med kläder och gav oss ut på en promenad i det vackra landskapet. Solen sken mellan träden och snön gnistrade. 50minuter promenad blev det men den kändes som 30minuter. Så skönt att gå när det är vackert ute, trots kylan. Och kul att ha någon att surra med under promenaden. Vi gick in värmde oss och mat, innan vi klädde på oss igen för 40minuter fotorunda.

Sen åkte vi och handlade innan vi lagade potatis-och purjolökssoppa med laxspett och bröd till middag. Jättegott. Hittade receptet på MåBra´s hemsida. http://recept.mabra.com/soppa-med-laxbit/ 
Böt ut fiskfonden mot en tärning grönsaksbuljong och tog ingen krasse. Vi körde laxspettet i ugnen istället för stekpannan också.

Den goda frukosten som bestod av Verums hälsoyoghurt med jordgubbssmak, en halv skivad banan, lite musli och en smörgås.



Den jättegoda middagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0